ביקורת מסעדות הוספה למעקב

כתבות אחרונות

 
צדפות ב Popular - הגרסה האלגנטית, עם קרח ולימון / צילום: Ariel Efron

כך הפכו האויסטרים לסמל סטטוס בורגני

אויסטרים הולכים נהדר עם שמפניה ומותרות בכלל וכמותם הם סמל לדקדנס • עכשיו בדיוק העונה והאווירה

רועי ירושלמי 14/03/2020
"הברברי" / צילום: איל יצהר

הייתי בגן עדן: זאת הפיתה הכי טובה שתאכלו. והיא נמצאת בתחנת דלק

פיתת הבשר הכי טובה בארץ נמצאת בתחנת דלק בראשון לציון • "הברברי" של סלים ז"ל ובנו דני חזרה מיפו, וזהו אירוע קולינרי קוסמי

חיליק גורפינקל 07/03/2020
המנות של מסעדת שיינע / צילום: אפיק גבאי

בשיינע, האווירה לא באה על חשבון האוכל

במסעדת הגורמה שיינע האווירה רומנטית והאוכל מפואר ועדין - לפעמים יותר מדי

חיליק גורפינקל 22/02/2020
המטבח המגוון של טוקיו /  צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

ממסעדת מישלן ועד ארוחה ב-32 שקל: סיבוב קולינרי בטוקיו

למרות וירוס הקורונה, טוקיו ממשיכה להתכונן לבום תיירותי ומאוד אולימפי בקיץ הקרוב • המלצות לאיפה כדאי לאכול • פרויקט מיוחד

אביטל ענבר 15/02/2020
מעורב ים/  צילום: דוברות הטכניון

מסעדת סאטיה - שווה ביקור וגם נסיעה מיוחדת לירושלים

במסעדת סאטיה הירושלמית האוכל עדכני, קלאסי ומקומי, אך לא יותר מדי • וזה פוגע בול, או קרוב

חיליק גורפינקל 01/02/2020
מסעדת אנימאר צ'ירשי דלעת וביצה רכה / צילום: ספיר קוסא

טעם וריח ולא רק יצירתיות לשמה - ביקור במסעדת אנימאר

במסעדת אנימאר, שנפתחה היכן ששכנו מסעדת רפאל, ואז הולה, האוכל נשען על טעמים מקומיים המעובדים ביד אמן ליצירות עכשוויות

חיליק גורפינקל 18/01/2020
קרפעלך/ צילום: איל יצהר

מסעדה: אם יש לכם נשמה אסור לכם לפספס את המקום הזה

שקלתי לא לספר לכם על מסעדת נטשקה בשוק לוינסקי, אבל זו הרי חובתי • אז בואו לשם, אבל בואו בשקט, ובבודדים - אחרת, האישה במטבח תקרוס, ותסגור

חיליק גורפינקל 04/01/2020
ביצים עלומות על פריז־ברסט לארוחת הבוקר. / צילום: מיכל לופט

רביבה קטנה ויוקרתית: מסעדה שהיא קלאסיקה בפרשנות מודרנית וצילחות מרהיב

32 שנים אחרי שרביבה אפל פתחה קונדיטוריה קטנה ברמת השרון, וכעשור אחרי שהתמקמה בפארק צמרת, נפתחה מסעדת עילית הנושאת את שמה

רועי ירושלמי 28/12/2019
נאם טוק / צילום: איל יצהר

מבנגקוק באהבה: המסעדה התאילנדית בשוק הכרמל שווה כל שקל

איסאן היא לא רק תוספת מבורכת לסצנת האוכל האינסופית של שוק הכרמל, אלא גם לזו של תל-אביב וישראל בכלל

חיליק גורפינקל 14/12/2019
ראשית המסיק בכרם פתורה / צילום: ערן כהן

ראש וראשון: שמן הזית הכי טרי, ראשון למסיק

לצרפתים יש את הבוז'ולה, היין הצעיר הראשון של הבציר, ולנו יש ראשון המסיק, שמן הזית הטרי של תחילת המסיק • במסעדת רוברטה וינצ’י עושים לו כבוד

רועי ירושלמי 07/12/2019
טארט פיסטוק / צילום: באדיבות מיכאל ביסטרו

אלופת פיקוד הצפון: שווה להרחיק עד ביסטרו מיכאל

ביסטרו מיכאל שבמושב לימן, מֶכָּה של הצימריסטים הישראלים, היא מסעדה ששווה להרחיק עד הגליל במיוחד בשבילה

חיליק גורפינקל 30/11/2019
סמבוסק /  צילום: אנטולי מיכאלו

ירכא־תל אביב: תזכרו את השם של השפית נאיפה מולא

נאיפה מולא, השפית החדשה של מסעדת L28, מצליחה לשלב בין נפלאות המטבח הדרוזי למסעדת שף • בקרוב מסעדה משלה?

חיליק גורפינקל 16/11/2019
1910 קיבוץ דגניה/ צילום: אפיק גבאי

למרות המיקום, מסעדת "1910" בדגניה היא מקום שווה לאכול בו בצפון

אחת השאלות הקלאסיות של מטיילים בצפון היא היכן לאכול ליד הכינרת • מסעדת 1910 בקיבוץ דגניה, למרות המיקום, היא מקום שווה לאכול בו בצפון

חיליק גורפינקל 02/11/2019
המבורגר וצ'יפס ב־113 שקל/ איל יצהר

ביקורת מסעדה: לומינה הכשרה של מאיר אדוני היא זיקוקי דינור על אוטומט

נטייתו של מאיר אדוני לסבך דברים שלא לצורך ניכרת גם בלומינה, הכשרה החדשה במלון קרלטון • האוכל טעים - אבל חסר נשמה

חיליק גורפינקל 26/10/2019
מפרום / צילום:איל יצהר

מפרום. קווים לדמותו (ומתכון) של כוכב המטבח הטריפוליטאי

המפרום, אותו תפוח אדמה פרוס דק ממולא בשר, אחד הכוכבים של המטבח הטריפוליטאי ושל מסעדות הפועלים בכלל, הולך ונעלם מהנוף, כמו המסעדות עצמן • אבל במקום לקונן, אפשר להיכנס למטבח ולהכין לבד

רועי ירושלמי 26/10/2019
גפילטע בפיתה עם חזרת ביתית / צילום: דוד ששון

לא רק לאייל שני מותר: לסגור את החגים עם גפילטע, בפיתה

אחת האופנות הקולינריות הבולטות בישראל היא תופעת ה"הכול בפיתה", אבל גפילטע פיש בפיתה, זה כבר השיא

חיליק גורפינקל 20/10/2019

   123456   

   נמצאו 93 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 6

צרו איתנו קשר *5988